KOŠARKANBA

NBA zvijezda zlostavljao suprugu!

Krilni košarkaš Šarlot Hornetsa Majld Bridžis uhapšen je u Los Anđelesu i protiv njega je podignuta optužnica za krivično djelo, ali dosad nije objavljeno šta je u pitanju. Međutim, njegova supruga Mišel Džonson na društvenim mrežama objavila slike na kojima se vide povrede za koje tvrdi da joj ih je nanio upravo Bridžis.

– Žao mi je što smo došli dovde, ali više ne mogu da ćutim. Dozvolila sam nekome da mi uništi dom, da me zlostavlja na svaki mogući način i da našoj djeci zauvijek ostavi traume. Nemam ništa da dokazujem svijetu, ali ne želim da neko ko ne osjeća nimalo griže savjesti stvara sliku koja nije tačna. Neću dozvoliti ljudima oko njega da me iznova i iznova ućutkuju – napisala je na instagramu Bridžisova supruga.

Na slikama se pored povreda nosa, ručnog zgloba, ušiju i vrata vide i dokumenti o ljekarskim pregledima. Na jednom od papira napisano je da je Mišel Džonson „žrtva fizičkog zlostavljanja od strane partnera“, kao i da je „napadnuta gušenjem“.

Bridžis ima 24 godine, visok je 201 centimetar, a u NBA je od 2018. godine, kada su ga kao 12. pika prve runde izabrali upravo Hornetsi. U timu iz Sjeverne Karoline je sve vrijeme od dolaska u ligu, a prethodna sezona bila mu je najbolje u karijeri – u prosjeku je bilježio 20,2 poena i 7 skokova.

Prikaži Više

POVEZANI ČLANCI

Možda Vas interesuje?
Close
Back to top button