EVROPAKOŠARKA

Zvezdinoj seriji nema kraja! Trijumf nad Virtusom za skok iznad Partizana!

Košarkaši Crvene zvezde savladali su Virtus u 11. kolu Evrolige sa 83:74 i nastavili fenomenalan niz otkako je na klupu došao Duško Ivanović.

Ovo je peta pobjeda u nizu Beograđana u sezoni, pa su sada prvi put ispred vječitog rivala Partizana, te ujedno šesta uzastopna pobjeda u svim takmičenjima za Ivanovića. Iz svakog kola se sve više vidi reforma koju je iskusni stručnjak unio u ovaj klub svojim dolaskom i koliko je čitava ekipa prodisala nekom novom, dosta boljom energijom. Kako u odbrani, tako i u napadu.

Ono što je još važnije, jeste i to da je ekipa Crvene zvezde imala loš početak, ali se potom polako uzdizala i u jednom trenutku došla na korak i od 20 poena prednosti. Nije to jedina “vrlina” koju je Ivanović donio, pošto je uspeo i svakom igraču u sistemu da pronađe pravu ulogu.

Ognjen Dobrić je to pokazao, s obzirom na to da mu je trener Ivanović pružio podršku, on je odigrao utakmicu sezone i postigao je 20 poena, dok je praktično nosio ekipu kada su Luka Vildoza i Nemanja Nedović bili na klupi. Argentinac je imao 16 poena, dok je najzapaženiji bio u drugoj dionici sa tri vezane trojke.

Prikaži Više

POVEZANI ČLANCI

Možda Vas interesuje?
Close
Back to top button