BIHRUKOMET

SNM saznaje: Banjaluka se diže na noge zbog pokušaja otimanja prostorija njenog najvećeg brenda!

Rukometni klub Borac, najvatreniji navijači ovog kluba kao i brojni sportski kolektivi, prijatelji, simpatizeri, ali i neutralni građani Banjaluke uskoro će organizovati mirne proteste na ulicama najvećeg grada Srpske i na taj način poslati poruku da je njihova imovina na meti pojedinca koji ne preza ni pred čim kako bi je otuđio.

Kao što je poznato, Banjalučani već više od pola godine vode pravnu bitku za atraktivni poslovni prostor u Srpskoj ulici broj 4 koji je njihov od 1984. godine, ali je taj posjed nizom mutnih radnji jednog fizičkog lica sada ugrožen. Iz Platonove već danima upozoravaju da je pod pritiskom moćnika i sudstvo palo na ispitu, te da je odluka Okružnog suda da odbaci žalbu „crveno-plavih“ sve samo ne pravična jer joj je prethodilo niz nelogičnih odluka koje ukazuju da se nešto čudno dešava u ovom predmetu.

Odluku naravno nisu prihvatili, a kako stvari stoje, neće je prihvatiti ni ostali klubovi u Banjaluci svjesni da danas, sutra mogu da budu u istom problemu.

Glas su, kako saznajemo, digli i „Lešinari“, najvatreniji navijači koji će za ovu priliku podršku klubu osim sa tribina dati u mirnoj šetnji ulicama grada na Vrbasu. Iz kluba smo pokušali da dobijemo detaljnije informacije o organizovanju protesta, ali su nam ljubazno rekli da će više infoirmacija o ovome biti poznato najkasnije sutra.

Podvukli su da su dobili na stotine, čak i hiljade porukas podrške bivših igrača, navijača iz cijele bivše Jugoslavije, kao i sugrađana koji dobro znaju ko je Borac i koliko njegovo ime znači u svijetu rukometa.

Bitka nije završena, očigledno je tek počela iako pojedinci smatraju da su jači od nekadašnjeg evropskog šampiona koji je prema svim parametrima najveći brend Banjaluke.

Prikaži Više

POVEZANI ČLANCI

2 Comments

  1. Povratni ping: try here
  2. Povratni ping: weed delivery Toronto
Back to top button